Vaccum behandling

DRUM ROLL VAKUUM TERAPI MASSAGE.

Opnå enestående resultater med kombinationen af vakuum og infrarød termisk varme.

Med udgangspunkt i den avancerede teknologi er vakuumhåndtaget i stand til at udføre op til 15 sugninger pr. Sekund! Et infrarødt varmeelement er placeret omkring hovedet og giver termisk stimulering af vævet i området 33-50 ºС. Samtidig med at vakuummassage giver dyb vævsopvarmning ved termisk massage. Vakuum- og termiske effekter forbedrer hinandens effektivitet, så du kan opnå mere markante resultater – synligt vægttab, kropsformning, cellulitis reduktion osv. Apparatet er udstyret med en kraftig kompressor og tre vakuumhåndtag til behandling af forskellige områder på kroppen.

Den termiske vakuummassage udføres med høj effekt, hvilket fører til uundgåelig ødelæggelse af fedtceller og stimulerer udskillelsen via lymfesystemet. Behandlingen kan tilpasses hver klients individuelle behov og problemer.

Højfrekvent pulsvakuumtermomassage er en synergi af innovative teknologier til at sikre Smertefri termomassage. Udstyret funger med en energi, der påvirker ømhed, muskelspændinger, appelsinhud og kropsformen. Behandlingen forbedrer blodcirkulationen og stimulerer stofskifte og cellefornyelsen.

 

Behandlingseffektivitet

Den høje behandlings effektivitet er baseret på de naturlige egenskaber ved to typer energi – vakuum og infrarød varme. Deres anvendelse giver dig mulighed for at få hudens og vævets biologiske respons under den første behandlingssession, hvor der observeres en lang række positive effekter, som:

Hudslaphed, cellulitis og ødem

Kedelig, grå hud med tegn på stress

Ar, strækmærker, hudfoldninger

Lokale fedt aflejringer

Overvægtig, kontur af underkroppen

Muskelsmerter, kramper, forstenede muskler

Tidligere skader, læsioner og sygdomme i blødt væv

Lymfestop, acceleration af blod og lymfestrøm

Opløsning, fraktionering og aktiv cirkulation af fedtstoffer

Aktivering af kollagen og elastin produktionen

Acceleration af processen med regenerering af huden

 

Vakuumtermomassage giver synligt resultat med en langvarig effekt – over tid øges vævets generelle tilstand som forbedres for hver behandling. Den ønskede form dannes gradvist, huden får elasticitet, en sund farve, glatter ud og ser yngre ud. Du vil kunne se et resultat allerede efter første behandling, men vil du have et mere synligt og længerevarende resultat, anbefaler vi at du gennemfører et kurforløb over nogle måneder. Du vil blive overrasket over resultaterne du kan opnå med denne termiskevakuumbehandling

Ved kontraindikationer vil vi ikke udføre en vakuumbehandling, det kan f.eks være:

Blodprop

Diabetes

Lymfekræft

Feber og inflamation

Blå mærker og åbne sår

Operationsar under 6 måneder