HromoTon PDT – LED lysterapi

Lampen er en reel revolution inden for kosmetiske apparater!

Giver omfattende resultater indenfor ansigts- og kropspleje.

Foryngelsesprocedurer.

Hudgenopretning.

Smertefri fjernelse af en lang række kosmetiske problemer.

Den innovative lysterapilampe fra Alvi Praque, skaber kortelysbølger med forskellige behandlings spektre. Effekten fra behandlingen er helt smertefri og hjælper med at stimulere huden på mobilniveau.

LED lysterapi apparat til ansigtsbehandling

Muligheder med HromoTon: Lys terapi

Lampen er udstyret med lysdioder, der genererer en kontinuerlig eller pulserende lysstrøm af korte og ikke-termiske lysenergier. Dens dybde penetration påvirker hudens intracellulære strukturer og aktiverer dets vitale funktioner:

Syntese af kollagen og elastinfibre.

Restaurering af beskadigede cellemembraner.

Den naturlige proces med regenerering og fornyelse.

Ved hjælp af lysterapilampen er det muligt at behandle de dybe hudlag og aktivere cellernes funktioner. Behandling med kosmetiske produkter øger stimuleringens effektivitet. Takket være dette bruges HromoTon PDT -lampen med succes til at løse en lang række kosmetiske hud problemer:

Betændelse i huden.

Pigmentpletter.

Overdreven tør eller fedtet hud.

Forstørrede porer.

Akne og postakne.

Rynker.

Ødem.

Kuperoz.

HromoTon PDT lysterapi lampen kan udsende lysbølger i forskellige spektre – rød, blå, lilla. Hver er kendetegnet ved penetrationsdybde og effektivitet:

Rødt lys spektrum – er designet til at helbrede, forynge moden og problematisk hud. Virkningen af ​​rødt lys hjælper med at forbedre blodcirkulationen, ernæring og stofskifte. Resultaterne er synlige efter kun 1 behandling.

Blåt lys spektrum – er velegnet til problemhud, der er tilbøjelig til betændelse og akne. Det blå lys fra lysterapi lampen har en betydelig antibakteriel effekt og hjælper med at normalisere hudtilstanden på kun 2 til 3 behandlinger.

Lilla lys spektrum – anbefales til moden, træt hud. Lysterapien hjælper med at genoprette tone, fleksibilitet og eliminere synlige defekter på flere måder.

Behandlingen har stor effekt og er helt smertefri, endda behagelig. Den hjælper dig til at slappe af, lindrer og hjælper med at neutralisere de negative virkninger af stress.

HromoTon PDT -lampen har et minimum af kontraindikationer. De udførte behandlinger er ikke begrænset til klientens alder eller hudtype. Har hurtigt synlige resultater efter bare 1 til 3 behandlinger.