CARBOXY TERAPI

ANSIGTSBEHANDLING

Det kosmetologiske Carboxyterapi apparat fra Alvi Praque, er en unik og stærkt innovativt kosmetologisk apparat. Carboxyterapi behandlingen bruges til ikke-invasiv inklusion af kuldioxid (CO2) i de dybe lag af huden. Effekten opnås ved inklusion af aktive kosmetiske ingredienser, ved hjælp af apparatets elektroniske impulser.  Det nye Carboxy apparatet bearbejder 9 hudproblemer på én gang

 • Renser huden forsigtigt.
 • Dyb eksfoliering
 • Ernæring og hydrering af huden
 • Forbedring af hudens struktur og hudfarve
 • Eliminerer aldringstegn og stimulerer kollagen produktion
 • Opstramning og foryngelse af huden
 • Iltning af huden.
 • Øger blodgennemstrømning i de behandlede områder

Hemmeligheden bag den ikke-invasive carboxyterapi ligger i det unikke håndstykke.

Håndstykket forsynes med en kapsel som indeholder en aktiv cocktail – en blanding af natriumbicarbonat og citronsyre. Når komponenterne i cocktailen interagerer med den tilhørende behandlings gel, på hudens overflade, dannes der en kuldioxidholdigt skum som effektivt renser hudens overflade, øger penetrationen af CO2 i vævene. På grund af stigningen af ilt i vævet øges blodcirkulation og celledeling.

Anvendelsen af ​​carboxyterapi apparatet giver en fremragende terapeutisk og kosmetologisk effekt med et langvarigt resultat. Ikke-invasive carboxyterapi behandling forårsager ikke smerte, hudskade eller komplikationer. De er velegnede til alle hudtyper – uanset alder og kompleksiteten af ​​æstetiske problemer.

Carboxyterapiapparat: hvordan det fungerer

Derudover, takket være den fint formede overflade af Carbomed-kapslen, eksfolieres huden fint i behandlingsområdet, hvilket har en gunstig virkning på penetrationen af ​​CO2-molekyler og næringsstoffer i gelen dybt ind i vævet. Håndstykkets spids vibrationer udfører mikromassage, som forbedrer mikrocirkulationen og har en gavnlig virkning på hudens generelle tilstand og farve i behandlingsområdet.

Carboxyterapi: effektiviteten af ​​metoden

Kuldioxid er udstyret med unikke biologiske egenskaber. I afmålte mængder er det vigtigt for alle kropsvæv og har en yderst positiv effekt på dem.

Indikationer for Carboxy behandling

 • Hævelse og overbelastning i vævene.
 • Tegn på stress og træthed.
 • Hud der er vissen, grå og trist
 • Lokale aflejringer af subkutant fedt og cellulitis.
 • Rødme, udbrud, irritation, betændelse, fedtet eller betændt hud.

Generel information om carboxyterapi procedurer

Ikke-invasive carboxyterapi behandling er beregnet til transdermal inklusion af CO2, hvis gavnlige egenskaber direkte påvirker årsagen til det æstetiske problem. Den kontrollerede virkning af kuldioxid giver dig mulighed for at eliminere (korrekte) æstetiske defekter i ansigtets, kroppens, hovedbundens hud på kortest mulig tid uden at skade din sundhed. Ved hjælp af CO2-injektion får du en øjeblikkelig transformation af dit udseende – uden smerter, injektioner, kirurgi og lidelse.

Ikke-invasiv carboxyterapi er effektiv både i forhold til eksisterende hudproblemer og for at forhindre dem. Det hjælper med at forberede huden til krævende kosmetiske behandlinger og fremskynde rehabiliteringsprocessen efter afslutningen.

De positive resultater af ikke-invasiv carboxyterapi er synligt mærkbare efter 1-2 behandlinger. For at opnå den størst mulige effekt af behandlingen og foryngelse. Vil et kurforløb på 2 til 12 behandlinger give det perfekte resultat. Antallet af sessioner vurderes individuelt for hver klient – passende til hudtypen og kompleksiteten af ​​æstetiske problemer.