Ansigtsbehandling

Professionel ansigtsbehandling hos Afrodite

Hos Afrodite tilbyder vi alle former for ansigtsbehandling.

Ansigtsbehandling
 • Carboxyterapi
  595 DKK
  En ansigtsbehandling, som producerer kuldioxid (CO2), som trænger ind i det dybere lag af huden. Efterfølgende vibrationsmassage hjælper cellerne med at absorbere ingredienserne. Huden bliver mættet med ilt, som normaliserer hudens tone og tekstur, reducerer synlige rynker og giver et friskt og sundt look.

  Varighed: 75 min

 • Alvi Pen anisgtsbehandling
  575 DKK
  En effektiv behandling der forbedrer hudstrukturen, reducerer fine linjer og små ar, ved brug af Alvi dermo-pen apparat. Behandlingen er en invasiv behandling som benytter mikro needling.

 • LED Lysterapi, innovativ ansigtsbehandling
  299 DKK
  Er en ikke invasiv ansigtsbehandlings metode, som aktiver den naturlige cellefornyelse og hud regenerering. Metoden har beviste resultater indenfor f.eks. generelle hudorme, akne behandling. Metoden giver også enestående resultater indenfor hypersensitiv hud som rosage og psoreasis. Ligesom inflamation og pigmentering kan behandles. Er helt smertefri, men med flotte resultater.

 • Basis ansigtsbehandling (Kavitation peeling)
  475 DKK
  Dybdegående behandling for at fjerne grundigt overskydende talg fra porer, slippe af med hård hud, hudorme og bakterier. Afsluttes med let massage og maske tilpasset hudtype. Varighed: 60 min.
 • Frugtsyre behandling
  575 DKK
  En frugtsyrebehandling indeholder en kontrolleret koncentration af frugtsyrer, som fjerner døde hudceller, hvilket efterlader huden blød og strålende. Behandlingen afsluttes med indslusning af ampul dybere i huden ved hjælp af ultralydsapparat.

  Varighed: 75 min

 • Herre Fitness ansigtsbehandling
  455 DKK
  Afrensning, peeling, damp, dybderens, ampul/serum, maske, creme. Varighed : 60 min.
 • Luksus Ansigtsbehandling
  595 DKK
  Ret af bryn, afrens, evt. damp, peeling (skin Skrubber) med ultralyd, dybderens, ampul/serum. Ansigt- skuldre- nakke- decolletemassage, maske, samt afsluttende creme. Varighed: 1,5 time.
 • Afslappende ansigtsbehandling
  455 DKK
  Afrensning, peeling, ret bryn, ansigt- skuldre- nakke- decolletemassage, creme.

  Varighed: 60 min

 • Teenage behandling
  355 DKK
  Dobbelt afrensning, peeling, damp, dybderens, ampul/serum, maske, creme.
 • Paraffinbehandling.
  100 DKK
  Nærende paraffinpleje til tørre hænder.
  Døde celler fjernes med peeling, hænderne dyppes i varm paraffin, pakkes ind i frotte handsker der sikrer maksimal varme, paraffinen sidder på huden i 20 min. Og masseres til sidst ind i huden.