DEP Dermoterapi™

Oplev revolutionen inden for Hudpleje hos Afrodite Skønhed og Velvære

DEP Dermoterapi
DEP Verdensnyhed

Som den første klinik i Danmark udfører jeg DEP Dermoterapi™

En nålefri behandling, men med store og vedvarende resultater.

Velkommen til en verden af skønhed, hvor innovation og ekspertise forenes for at give dig den ultimative hudplejeoplevelse. Vores banebrydende Dermoelectroporation® (DEP) – et nyt system, der revolutionerer måden, vi behandler huden på? Lad os tage dig med på en rejse gennem vores verdenspatenterede og CE-godkendte DEP Dermoterapi-behandlinger og vise dig, hvorfor det er det bedste alternativ til nåle og microneedling.

DEP Dermoterapi

DEP: Den Patenterede Vej til Strålende Hud

DEP er mere end bare en ansigtsbehandling; det er en ægte game changer i den æstetiske verden. Vores DEP-enheder, udviklet af Mattioli Engineering i Italien, er prisvindende og patenterede og accelererer optagelsen af aktive hudplejeprodukter gennem hudens naturlige vandkanaler. Ved hjælp af  DEP-apparatets avancerede pulserende strømtyper kan vi skånsomt og effektivt transportere serum og geléer gennem huden, hvilket giver fantastiske resultater uden ubehagelige bivirkninger. I modsætning til en Botox behandling, så bliver det behandlede muskelområde ikke paralyseret, så dit ansigt vil fortsat have din egen naturlige mimik.

DEP Dermoterapi
DEP behandling

Naturlige Ingredienser, Uovertrufne Resultater

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Hos Afrodite Skønhed og Velvære bruger vi kun de fineste naturlige serum og geléer, de flytter sig ikke eller danner rest klumper som f.eks. fillere ofte gør. Vores produkter fra anerkendte leverandører som Mattioli, Exsolu og Verbiage, er skabt til at forbedre din hud uden at forårsage irritation eller uønskede bivirkninger. Med de valgte præparater arbejder jeg med:

  • Absorptionsacceleration under påføring af vandbaseret kosmetik bestående af:
  • Hyaluronsyre , Kollagen, Elastin, Natrium deoxycholat, vækstfaktorer og peptider.

Hvor længe holder resultatet, afhænger af hvilket produkt der er sluset ind, via vores partner Dui Clinique tilbyder Wellnessudstyr et stort udvalg af produkter. – PCL Filling Collagen kan for eksempel holde i mindst et år og vil desuden stimulere hudens eget kollagen, så der dannes nyt bindevæv. Hexa Forte og Hexa Lift er eksempler på produkter, der kan holde i seks måneder, de giver hydrering og muskelafspænding, der ikke lammer rynkerne og kan også bruges til injektioner. Resultaterne er bemærkelsesværdige, og vores kunder oplever en fornyet glød og ungdommelighed, som kun DEP kan levere.

Verdenspatenteret Anti-Age Behandling

Denne enhed er en ”game changer” i den æstetiske verden, fordi den giver så gode resultater uden nogen form for nåle eller bivirkninger.

Med vores DEP Dermoterapi-behandlinger kan du forvente enestående resultater, der matcher dem, du ville opnå med injektionsbehandlinger, men uden nåle eller smerte. Vores behandlinger er ikke bare en midlertidig løsning; de er designet til at forbedre din hud på lang sigt ved at stimulere produktionen af kollagen og forynge hudens struktur og elasticitet.

Med DEP metoden kan jeg lave Anti-age behandlinger mod f.eks. panderynker, linjer omkring øjne og mund, poser under øjne, opstramning af f.eks hængende kinder eller hals, kontouring og volume af læber. Kort sagt cellulite og fedtreduktionsbehandlinger herunder æstetisk fedt reduktion i ansigt. Lift og filling af alle områder i ansigt.

Dette er Anti-age behandling på højt niveau, og som er fuldstændig tilpasset den enkelte kunde.

DEP Dermoterapi

Skræddersyede Behandlinger til Dit Unikke Behov

Vi forstår, at hver persons hud er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede behandlinger, der er designet til at imødekomme dine individuelle behov og ønsker. Vores erfarne behandlere vil arbejde tæt sammen med dig for at skabe en personlig behandlingsplan, der giver dig de bedste resultater. Uanset om du ønsker at forynge din hud, forme dine konturer eller forbedre din generelle hudtilstand, er vi her for at hjælpe dig med at opnå dine skønhedsmål.

På Afrodite Skønhed og Velvære er vi her for at hjælpe dig med at opnå den smukke, strålende hud, du fortjener. Vores dedikerede team af professionelle behandlere står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine skønhedsmål. Kontakt os i dag for at planlægge din første konsultation, og lad os sammen begynde din rejse mod skønhed og selvtillid.

DEP Dermoterapi
DEP Dermoterapi
DEP Dermoterapi
DEP resultat
DEP resultat
DEP før efter

Tag Det Første Skridt Mod en Strålende Hud med DEP Dermoterapi i Dag

Jeg mener, at selvforkælelse er en vigtig del af at opretholde et sundt og strålende udseende. Derfor tilbyder jeg en bred vifte af luksuriøse hudplejeprodukter fra Afrodita Professional og behandlinger, der er designet til at give dig den ultimative forkælelse oplevelse. Uanset om du ønsker en afslappende ansigtsbehandling, en dybderensende peel eller en opstrammende kropsbehandling, har vi det perfekte produkt eller behandling til dig.

Der er ingen grund til at vente med at få den smukke hud, du altid har drømt om. Kontakt os i dag for at planlægge din første konsultation, og lad os sammen skabe en skræddersyet behandlingsplan, der opfylder dine unikke skønhedsmål. Hos Afrodite Skønhed og Velvære er din skønhed vores passion, og jeg ser frem til at hjælpe dig med at opnå de enestående resultater som du og din hud fortjener. Med en DEP Dermoterapi anti-age behandling kan vi skabe resultater som om tiden var skruet tilbage. Kontakt mig her for at aftale tid:

DEP Brunette
DEP Dermoterapi