Tidsbestilling – Online Booking

Ønsker du at bestille tid til en behandling, har du her flere muligheder for at kontakte mig.

Da jeg ikke kan besvare opkald når jeg behandler, kan det være svært at træffe mig på telefonen, men du kan bestille tid her:

SMS: 22636008

Facebook: Afrodite Sunds

E-mail: mail@afrodite-sunds.dk

Du kan også benytte kontakt formularen HER:

Du er stadig velkommen til at kontakte mig på telefon 22636008, svarer jeg ikke, indtal da venligst besked.

Tidsbestilling

Online Booking – Tidsbestilling.

Jeg har lavet en aftale med Planway Online Booking. Så nu kan du i ro og mag og på et hvilket som helst tidspunkt, søge efter ledige tider i min kalender, og vælge det tidspunkt som passer dig bedst. Dette er en mulighed for dig, hvis du foretrækker Online Booking. Du har stadig mulighed for at bestille tid og kontakte mig som du plejer, se herover.

På onsdage holder jeg normalt lukket, men i særligt travle perioder og efter aftale, kan der aftales tid. Du kan se i Online kalenderen om jeg har åbent, hvis ikke er du velkommen til at kontakte mig direkte.

Har du spørgsmål til behandlinger eller andre tidspunkter end dem som du kan se er ledige, er du velkommen til at kontakte mig på SMS og tlf. 22636008. Så finder vi også en passende tid til dig.

Sommerferie

Afrodite holder sommerferie i perioden 16 til 30 juli, begge dage inklusiv.

Du kan i hele perioden bestille tid med Online Booking, som du finder herover. Mangler du produkter er webshoppen åben hele sommeren, du kan se udvalget på carebysass.dk  HER: