Afrodite blev dannet i foråret 2006.

Hos Afrodite kan du altid være sikker på at få en professionel behandling.
Enhver behandling foretaget hos Afrodite har en veldokumenteret uddannelse indenfor området.

Derfor kan du til også få faglig råd og vejledning.

 Kunden i centrum

 Højt service niveau

 Velvære

 Afstresning

 Kvalitets produkter

 Deltager løbende i professionelle kurser

 Parkering lige ved døren

Afrodite – Hudpleje, Skønhed og Velvære

Jeg hedder Svetlana Mikkelsen, og har boet i Danmark siden begyndelsen 2002. Siden jeg kom til Danmark har jeg gennemført de nødvendige eksamener på sprogskolen.
Jeg kom hertil med en grundlæggende viden om ansigts behandlinger og flere års erfaring som negletekniker. Min erfaring som negleteknikker går således tilbage til midten af halvfemserne, herunder manicure, pedicure samt retning og farvning af bryn og vipper.
For at videreudvikle min viden som negleteknikker, har jeg været på videreuddannelses kursus, hos min leverandør i USA. Jeg er nu også faguddannet som Kosmetiker. En to årlig uddannelse, med skoleophold på fagskolen CPH i København, samt masser af praktik på en godkendt klinik. I mit tilfælde, hos en af lokal områdets mest anerkendte klinikker.
Jeg valgte dette for at, udbygge den viden jeg havde i forvejen, men også for at få sat danske fagbegreber på, samt tilpasset min viden og erfaring til danske forhold. Dette for at sikre dig som kunde, den bedste oplevelse og behandling i min klinik. Med baggrund i min kosmetiker uddannelse , giver jeg dig en faglig og kompetent behandling. Dette gælder også for din neglepleje, hvor min faguddannelse giver dig en faglig forklaring omkring hud og negle opbygning. En viden som rækker væsentlig længere end, den almindelige kursus udannede negleteknikker.

For fortsat at udvikle mig, og for at følge mine kunders efterspørgsel, kan jeg nu også tilbyde kropsbehandlinger med mulighed for bad/dampbad. Jeg har ligeledes gennemført første del af hår stylist uddannelsen, således at jeg nu kan tilbyde dig den komplette festbehandling.
Hos mig får du altså en god og afslappende og professionel behandling med faglig vejledning i brug af, dine daglige hudpleje produkter m.v.