Release Peeling

Vejen til en smuk og glat hud!

Denne behandling er fantastisk til:

Rynker og dybe furer

Alle former for ar

Akne og store pore

Pigmentforandringer

Tør hud

Fjernelse af uønsket hårvækst (de fine hår)

Release Peeling er behandlingen, der giver dig en smuk, glat og ensfarvet hud. Release Peeling er en meget effektiv behandling, der arbejder på mange forskellige områder, på én gang.

Vi anbefaler dig at få en hudanalyse i forbindelse med din første behandling, hvor vi kikker på din hud og rådgiver dig i, hvordan behandlingen virker, og hvordan du skal passe din hd derhjemme. Vi spørger ind til dine vaner og lytter, til de ønsker du har for din hud, så vi i fællesskab kan opnå de bedste resultater.

Release Peeling bruges både i forbindelse med ansigtsbehandling og alene mod uønsket hårvækst, ar, rynker og pigment.

Når du får en behandling med Releaes Peeling, vil din hud blive friskere, sundere og mere jævn, samt kunne optage næringsstoffer langt bedre end tidligere.

Efter behandlingen vil din hud være glattere og se mere ensartet ud. Huden vil optage mere creme, end den plejer de første 3-5 dage efter behandlingen.

Det er derfor vigtigt, at du smører godt med Rose Defence cremene i minimum 7 dage efter behandlingen. Når du har fået din Release Peeling, skal du vente 2 dage med at bruge din egen peeling hjemme, da Release Peeling er en kraftigere peeling, der allerede har arbejdet på overfladehinden (døde hudceller), og huden har derfor brug for hvile.

Behandlingsinterval: 1-2 gange om ugen alt efter hudendens tilstand.

Jo tættere behandlingerne kan ligge, jo hurtigere opnås det flotte resultat. Når resultatet er opnået, er det bedste vedligeholdelses interval 1 gang om måneden resten af livet.

Release Peeling som hårfjerning:

Denne fantastiske maske bruges også til at fjerne uønsket hår. Den er perfekt til de fine hår i ansigtet og også på kroppen. Release Peeling fungere på den måde, at den går ind og opløser keratin, som er det stof, håret er opbygget af. Masken arbejder både direkte på håret, men også nede i hårsækken. På den måde stimulerer den ikke til flere eller tykkere hår. Det er forskelligt, hvornår håret vokser ud igen. Nogle har en hårvækst, der vokser hurtigt, andre en langsom hårvækst. En del af hjemmeplejen til denne behandling er produktet: Hair Reducer. Hair Reducer svækker hårets vækst og får håret til at vokse langsommere og på længere sigt gør, at hårene ikke kommer tilbage. Efter behandlingen er det vigtigt, at du dagligt bruger Hair Reducer morgen og aften i 14 dage efter behandlingen, Rose Decence morgen og aften.

Behandlingsinterval: Ved opstart skal kunden have 2 behandlinger inden for 7 dage, derefter ca. hver 14. dag. Når hårene er klar, rykkes behandlingsintervallet til hver 3. uge, derefter hver 4. uge. osv.

Intervallet vil variere fra person til person. Der er forskellige faktorer, der afgøre hvor tit og hvor mange behandlinger, du skal have. Alder, tidligere behandlinger, arvelige faktorer, hårets vækst type, hormonelle forstyrrelser m.m.

Rose Defense:

Huden har brug for meget næring og beskyttelse efter en behandling med Relase Peeling. Noget af beskyttelseskappen på huden bliver fjernet med Release Peeling og gør huden tør. Derefter skal fugtbalance bygges op igen, det er derfor vigtigt at bruge Rose Defence, da den bevarer fugten, blødgør og mætter huden. Den indeholder bl.a. sheasmør og bivoks, som er to gode ingredienser, der hjælper huden med at blive genfugtet – alt i alt er Rose Defense en forudsætning for at få en Release Peeling, da de arbejder sammen.