OnlySmile – tandblegning

Hvide tænder med ny Nano teknologi. Uden skadelig blegemiddel hos Afrodite-Sunds

Har du også tænkt på, hvordan får jeg/man hvide tænder hurtigt og naturligt?  Er tandblegning skadeligt? At gå til tandlægen er ofte en dyr løsning. Måske du har hørt om nogle der bestiller tandblegnings produkter på nettet, de er ofte forbundet med isninger og smerte, og kan give skade på din tandemalje der bliver porøs.

Hos Salon Afrodite kan vi tilbyde dig en behandling med produkter fra Onlysmile. Der er produceret i Tyskland, og kåret som bedst i test. Det er en naturlig tandblegning uden brug af blegemiddel, som overholder reglerne for ingrediens indhold. Der bruges en effektiv og revolutionerende ny nano-teknologi, der fjerner alt snavs og pigment fra tandemaljen. Sådan får dit hvide smil tilbage.

  • Tandblegning
  • DKK 998,-
    Luksus behandling: 60min.
  • DKK 749,-
    Vedligehold: 40 min.

Nano teknologi og internationalt brand.

Onlysmile kosmetisk tandblegning er innovativ ny teknologi. Onlysmile er et internationalt brand, produceret i Tyskland med tysk kvalitet. Ingen kosmetisk tandblegningsprodukter er bedre og mere sikre end vore produkter fra Onlysmile. Hos Afrodite kan du med en Onlysmile behandling, få dine naturlige hvide tænder tilbage. Fortsætter du med pleje og med regelmæssig behandling, kan du også i fremtiden undgå at få mørke tænder. Afrodite-Sunds kan med en Onlysmile tandblegning garantere dig et perfekt resultat. Hos os kan du få rådgivning om, hvordan du vedligeholder dine tænder i det daglige, og mellem dine besøg hos din Onlysmile behandler.

Få dit smil tilbage kontakt tlf. 22636008 (også sms)

Kan jeg undgå at mine tænder bliver mørkere med alderen?

Tidligere var det naturligt, at tænderne blev mørkere med alderen, og mange fik udskiftet deres naturlige tænder med en protese – et såkaldt gebis.

Hvis du intet gør udover at børste dine tænder, er det naturligt at dine tænder vil optage farve pigment fra de fødevarer, du indtager. Såsom: Rødvin, cola, te, kaffe, rødbeder, gulerødder og ikke mindst røg fra tobaksrygning. Derfor er det uundgåeligt, at tænderne bliver gullige og misfarvede med alderen, uanset hvor godt du børster dem. Men nu er det muligt for dig at fjerne pigmenteringen med en behandling fra Onlysmile. Du vil få smukke hvide tænder. Får du samtidig lavet en af vores skønne ansigtsbehandlinger, nu også med apparat teknologi. Vil det give dig et markant mere frisk og yngre udseende. Du vil blive endnu mere attraktiv og vellykket i din hverdag. At være eftertragtet og attraktiv giver selvtillid og en indre styrke.

Garanteret perfekt resultat.

Hos Afrodite-Sunds giver vi dig resultat garanti. Det vil sige, at vi garanterer dig et perfekt resultat. Minimum 6 toner lysere tænder med mulighed for op til 14 toner lysere. Opnår behandlingen ikke 6 toner lysere, får du den gratis. Resultatet afhænger af flere faktorer. Dels tandstilling og hvorledes dine tænder er etnisk. Behandlingen gør ikke at der vokser store flotte Hollywood tænder ud. Vi har de tænder vi har, og dem kan vi gøre flotte hvide igen. Behandlings resultatet afhænger også af om du er ryger og hvor meget du ryger og ikke mindst hvad du spiser og drikker. For et vellykket resultat er det også vigtigt, hvad du indtager i timerne og dagene efter en behandling. Vurderer vi at vi ikke kan give dig en tilfredsstillende behandling, forbeholder vi os ret til ikke at udføre behandlingen.